Харківське вище професійне училище сфери послуг

Тиждень з предмета: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

У період з 21.01.2019 року  по 25.01.2019 року в Чугуївському професійному аграрному ліцеї було проведено тиждень з предмета: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства».

Проведення тижня для учнів традиція.

У підготовці та проведенні тижня приймали участь учні груп № 6, 26, 36. Керівництво здійснюювала викладач Ярошенко Л.М.
Тиждень розпочався 21.01.2019 року з організаційного засідання творчої групи учнів щодо проведення тижня з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства».


22.01. 2019 року Виставка стіннівок.

23.01.2019 року Проведено відкритий виховний захід для групи № 36 на тему: «Ярмарок життєвих цінностей».

24.01. 2019 року викладачем Ярошенко Л.М. проведено відкритий урок в групі №36 з предмета: «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів» на тему: «Технологія приготування виробів з бісквітного тіста: печива, рулетів тощо. Вимоги до якості.»

25.01. 2019 року завершено проведення тижня підсумковим засіданням творчої групи учнів щодо проведення тижня з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства». Підбиття підсумків, аналіз проведення тижня.

Напишіть відгук

Архіви
Квітень 2019
П В С Ч П С Н
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Категорії
f3
f2
f2
ped
Національна дитяча
Національна гаряча лінія
Банер Українського центру оцінювання якості освіти
Банер PISA Ukraine
Банер Харківського державного будинку художньої та технічної творчості
?>