Харківське вище професійне училище сфери послуг

Тиждень професійної майстерності

Тиждень професійної майстерності – один із засобів визначення рівня професійної майстерності педагогів, а також удосконалення теоретичних знань, практичних навичок та вмінь учнів професійно-технічного навчального закладу. У програмі тижня :
Виставка стіннівок.
Відкритий урок з предмету «Фізіологія харчування» у групі №26 по темі «Вимоги до раціонального харчування. Основні вимоги до харчування»(викладач Ярошенко Л.М.)
Відкритий урок виробничого навчання у групі №36 по темі «Оздоблення бісквітного торту білковим кремом».(майстер виробничого навчання
Ковальова Н.Н.)

Відкритий урок виробничого навчання у групі №26 по темі «Приготування страв зі смажених овочів» (майстер виробничого навчання Бабич Г.І.)

Відкритий урок виробничого навчання у групі №6 по темі «Технологія приготування заправних супів» (майстер виробничого навчання Літвінова Л.І.)

Засідання малої методичної комісії «Про підсумки проведення тижня з професії «Кухар. Кондитер.».

Напишіть відгук

Архіви
Червень 2019
П В С Ч П С Н
« Тра    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Категорії
f3
f2
f2
ped
Національна дитяча
Національна гаряча лінія
Банер Українського центру оцінювання якості освіти
Банер PISA Ukraine
Банер Харківського державного будинку художньої та технічної творчості
?>