Харківське вище професійне училище сфери послуг

Конкурс

Відповідно до плану роботи на 2015/2016 н.р. 25 квітня 2016 р У Чугуївському професійному аграрному ліцеї відбувся конкурс фахової майстерності «Кращій молодий кухар – 2016».
Мета проведення: формування в учнів уміння планувати свою діяльність, підвищення їх професійної майстерності та розвитку творчих здібностей.
Вимоги до учасників: спецодяг, набір сировини, набір посуду, інвентар, інструмент для нарізання овочів.
У конкурсі взяли участь учні 1,2,3, курсів. Програмою було передбачено теоретичний тур (тестування) – 15 хв. та практичний тур (приготування страви: «Салат з капусти з огірком») – 45 хв.
Максимально можливий бал за виконання усіх завдань конкурсу – 62
Критерії оцінювання включали в себе не тільки оцінку смакових якостей страв, а й підготовку робочого місця, дотримання технології приготування, дотримання правил безпеки праці, норм санітарії та гігієни, оформлення страв, використання новітніх технологій в приготуванні страв.
Родзинкою діяльності конкурсантів є презентація власної рецептури приготування заправи для салату.
Всі учасники впорались з поставленими завданнями і продемонстрували належні теоретичні знання та практичні вміння, творчій підхід.

За результатами оцінювання було визначено переможців конкурсу:

І місце – Лаптєва Анастасия

ІІ місце – Багрій Ілля

ІІІ місце – Марчук Олена

Напишіть відгук

Архіви
Лютий 2019
П В С Ч П С Н
« Січ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Категорії
f3
f2
f2
ped
Національна дитяча
Національна гаряча лінія
Банер Українського центру оцінювання якості освіти
Банер PISA Ukraine
Банер Харківського державного будинку художньої та технічної творчості
?>