Харківське вище професійне училище сфери послуг

Конкурс

Відповідно до плану роботи на 2015/2016 н.р. 25 квітня 2016 р У Чугуївському професійному аграрному ліцеї відбувся конкурс фахової майстерності «Кращій молодий кухар – 2016».
Мета проведення: формування в учнів уміння планувати свою діяльність, підвищення їх професійної майстерності та розвитку творчих здібностей.
Вимоги до учасників: спецодяг, набір сировини, набір посуду, інвентар, інструмент для нарізання овочів.
У конкурсі взяли участь учні 1,2,3, курсів. Програмою було передбачено теоретичний тур (тестування) – 15 хв. та практичний тур (приготування страви: «Салат з капусти з огірком») – 45 хв.
Максимально можливий бал за виконання усіх завдань конкурсу – 62
Критерії оцінювання включали в себе не тільки оцінку смакових якостей страв, а й підготовку робочого місця, дотримання технології приготування, дотримання правил безпеки праці, норм санітарії та гігієни, оформлення страв, використання новітніх технологій в приготуванні страв.
Родзинкою діяльності конкурсантів є презентація власної рецептури приготування заправи для салату.
Всі учасники впорались з поставленими завданнями і продемонстрували належні теоретичні знання та практичні вміння, творчій підхід.

За результатами оцінювання було визначено переможців конкурсу:

І місце – Лаптєва Анастасия

ІІ місце – Багрій Ілля

ІІІ місце – Марчук Олена

Напишіть відгук

Архіви
Грудень 2018
П В С Ч П С Н
« Лис    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Категорії
f3
f2
f2
ped
Національна дитяча
Національна гаряча лінія
?>